Ons aanbod

Panoraam Solo en Duo

Aludakraam kent twee typen dakramen: Panoraam Solo en Panoraam Duo. Met de Solo creëert u op smaakvolle wijze een compleet glasvlak in een hellend dak, terwijl de Duo speciaal is ontworpen om in de nok van het dak een ongekende hoeveelheid daglicht te genereren.

De mogelijkheden van Panoraam Solo en Duo zijn eindeloos. Zo zijn ze niet alleen toepasbaar bij nieuwbouw, maar ook bij verbouw en renovatie. Creëer nieuwe, comfortabele woon- en leefruimten onder elk hellend dak en geniet van een maximale hoeveelheid daglicht.

Panoraam Solo

Bij Panoraam Solo kunt u kiezen voor onze standaardlijn met glasstroken in een aantal standaard afmetingen of voor de tailor-made-lijn waarbij uw dakraam tot op de gewenste mm op maat gemaakt wordt. Gaat u voor snelheid? Kies dan voor een van de vijf maatvoeringen (XL t/m 5XL) binnen onze standaardlijn en creëer glasstroken van 1,5 tot 5,6 meter breed. De glasstroken uit de standaardlijn zijn altijd op voorraad en direct leverbaar, dus u kunt snel genieten van daglicht via prachtig grote en slanke glasstroken.

 • Voor horizontale lichtstroken in een hellend vlak.
 • Toepasbaar in schuinlopende daken.
 • Vaste maatvoering.
 • 3 tot 7 glasdelen naast elkaar.
 • Kleur buitenzijde RAL 7016 grijs, binnenzijde RAL 9010 wit.
 • Voorzien van HR++ glas
 • Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit.
 • Inbraakwerend volgens de norm NEN 5096.

Panoraam Solo tailor-made

Heeft u specifieke wensen omtrent ontwerp en afmeting van uw horizontale lichtstrook? Kies dan voor de Panoraam Solo tailor-made. Wij ontwerpen speciaal voor u een lichtstrook op maat die voldoet aan al uw wensen.

Panoraam Duo

Panoraam Duo is altijd een dakraam op maat voor u gemaakt en is geschikt voor plaatsing in de nok van het dak. Ook dit product wordt voor u volledig op maat gemaakt conform uw wensen en eisen. En zoals bij al onze producten zorgen wij voor productie, levering én plaatsing. Makkelijker kunnen we het niet maken.

 • Voor lichtstroken in de nok van het dak.
 • Op maat gemaakt naar uw wensen.
 • Maximale breedte onbeperkt.
 • Leverbaar in alle RAL-kleuren.
 • Voorzien van HR++ glas.
 • Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit.
 • Inbraakwerend volgens de norm NEN 5096.

Onderhoudsarm

De aluminium profielen van onze dakramen zijn voorzien van een mu 80 coating. Door deze poedercoating zijn ze kwalitatief veel sterker dan geverfde of gespoten (houten) profielen. Waar bij profielen van andere aanbieders wordt geadviseerd deze iedere twee jaar opnieuw te schilderen, bent u met dakramen van Aludakraam jarenlang ‘onder de pannen’. Daarnaast voorzien we alle ruiten aan de buitenzijde standaard van een zelfreinigende laag.

Standaard, met variatie

Aludakraam werkt op een gestandaardiseerde manier, waarbinnen enige variatie mogelijk is. De dakramen van Aludakraam kunnen naast, onder en boven elkaar worden geplaatst. Door de slanke profielen levert dit prachtige glasstroken op voor een ongekende hoeveelheid daglicht. Bij Panoraam Solo tailor-made en Panoraam Duo tailor-made is er geen beperking in het aantal glasdelen dat u naast elkaar plaatst. De enige beperking is de oppervlakte van uw dak. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor al uw daglicht-vragen

Heeft u daglicht-vragen of bent u op zoek naar een oplossing op maat voor uw in een hellend of plat dak?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we alle mogelijkheden en gaan op zoek naar een passende oplossing voor uw daglicht-vraagstuk!

SLANK, SLANKER, SLANKST

Slanke profielen voor een ongekende hoeveelheid daglicht.

INBRAAKWEREND

Dakramen worden inbraakwerend uitgevoerd volgens NEN 5096 en ENV 1627.

IN HEEL NEDERLAND

Betrouwbare levering en plaatsing in heel Nederland.

BETROUWBAAR

Aludakraam geeft 10 jaar garantie op al haar ramen.

ALLE KLEUREN

Leverbaar in alle RAL-kleuren.

COMPLEET GLASVLAK

Geen beperking in het aantal ramen dat u naast elkaar plaatst.

ONDERHOUDSARM

Onderhoudsarm door gebruik van aluminium met mu 60 coating.

TRANSPARANT

U doet zaken met 1 partij.

HEEL VEEL DAGLICHT

Creëer prachtige glasstroken voor een ongekende hoeveelheid daglicht.

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.