Ons dakraam-thijstest

De dakramen van Aludakraam

Een aluminium dakraam van Aludakraam is toepasbaar binnen verbouw, renovatie en nieuwbouw in een hellend/schuin dakvlak vanaf 10 graden. Aludakraam biedt een maximale ontwerpvrijheid binnen een diepte van +/- 2000mm en een breedte van +/- 6000mm. De dakramen van Aludakraam kunnen horizontaal en verticaal in het dakvlak geplaatst worden. Benieuwd naar de voordelen van een groot aluminium dakraam van Aludakraam? Lees dan verder.

Horizontaal

Verticaal

Groot dakraam, strak en slank op het dak

De aluminium dakramen van Aludakraam zijn groot en bestaan uit één systeem. Een dakraam bestaande uit één grote glasplaat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Naast het feit dat dit er prachtig uit ziet heb je ook nog eens een maximale lichtopbrengst, contact met buiten en een beter wooncomfort.

Panoraam Solo

Totaalproduct

Met een Aludakraam ben je in één keer klaar. Onze dakramen worden namelijk geleverd inclusief geïsoleerde opstand en gootconstructie. Optioneel kan gekozen worden voor een zonwering, verduistering en opengaande raamdelen.

Energiezuinig

Met een Aludakraam ben je klaar voor de toekomst. Onze dakramen zijn energiezuinig door uitstekende isolatie en triple glas. Ons glas heeft een U-waarde vanaf 0,7 (W/m²K). Jij verliest hierdoor zo min mogelijk warmte.

Ervaar meer ruimte met een Aludakraam

Een Aludakraam is hét vergunningsvrije alternatief voor een dakkapel. Laat je verrassen en beleef het ruimtelijke gevoel dat een Aludakraam in een woonruimte brengt.

Het grootste dakraam met het meeste daglicht

Maximale ontwerpvrijheid

Één grote glasplaat mogelijk

Triple glas

Strak en slank op het dak

Inclusief 10 jaar garantie

Inclusief gootconstructie

Inclusief geïsoleerde opstand

Mogelijkheden voor zonwering/verduistering en ventilatie

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.