Eindeloze mogelijkheden

Onze dakramen zijn anders dan reguliere dakramen. Standaard dakramen worden als los element in een schuin dakvlak geplaatst. Gekoppelde losse dakramen bieden maar beperkte mogelijkheden om uit te breiden. In tegenstelling tot de standaard losse en gekoppelde elementen bestaat een aluminium dakraam van Aludakraam uit één systeem met eindeloze mogelijkheden.

Het grootste dakraam

Energiezuinig met o.a. triple glas

Inclusief montage

Eindeloze mogelijkheden

De aluminium dakramen van Aludakraam zijn anders dan reguliere dakramen. Standaard dakramen worden als los element in een schuin dakvlak geplaatst. Gekoppelde losse dakramen bieden maar beperkte mogelijkheden om uit te breiden.

In tegenstelling tot de standaard losse en gekoppelde elementen bestaat een aluminium dakraam van Aludakraam uit één systeem met eindeloze mogelijkheden. Aludakraam maakt grote dakramen binnen afmetingen van +/- 2×6 meter. Hierdoor kan een prachtig groot glasvlak gecreëerd worden voor een maximale hoeveelheid daglicht in jouw woning. Een Aludakraam is daarmee ook een goed alternatief voor een dakkapel door de extra ruimte die je ervaart.

Een Aludakraam ligt strak en slank op het dak, met zelfs mogelijkheden voor één grote glasplaat. Onze dakramen leveren wij altijd met triple glas en geïsoleerde opstand, hierdoor zijn onze dakramen energiezuinig.  Daarbij kun je jouw dakraam naar wens uitbreiden met zonwering, zonverduistering en opengaande ramen.

Alle zorgen uit handen

Bij Aludakraam nemen we graag alle zorgen uit handen. Jij of je aannemer bestelt bij ons het gewenste dakraam en wij produceren, leveren én plaatsen het dakraam snel en professioneel op een moment dat het jou uitkomt. Het enige wat jij of je aannemer hoeft te doen, is te zorgen voor de juiste uitsparing in het dak. Hiervoor leveren wij alle specificaties aan. Na plaatsing kun je verder met het afwerken van de binnenzijde. En heb je tijdens het proces technische ondersteuning nodig? Dan staan wij persoonlijk voor je klaar.

Met een aluminium dakraam van Aludakraam hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist. Wij leveren ons dakraam als totaalproduct. Dat betekent dat wij deze leveren inclusief opstand en gootconstructie.

Groot formaat dakramen

Glasoppervlaktes tot wel 12 m2, binnen een kader van +/- 2x6m

Energiezuinig

Al onze dakramen worden geleverd met triple glas en geïsoleerde opstand

Inclusief montage

Betrouwbare levering en plaatsing met (autolaad)kraan

Het meeste daglicht

Met Aludakraam haal je het meeste daglicht naar binnen

10 jaar garantie

10 jaar garantie op alle dakramen.

Soepel bouwproces

Levering en plaatsing wanneer het jou uitkomt

Strak en slank op het dak

Met zelfs de mogelijkheid tot één grote glasplaat

Geen zorgen

Gedurende het gehele bouwproces communicatie met één partij, snel en duidelijk

Totaalproduct

Inclusief gootconstructie, opstand, zonwering/verduistering en opengaande raamdelen

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.