Waarom Aludakraam?

Waarom kiezen voor Aludakraam?

De dakramen van Aludakramen zijn anders dan reguliere dakramen. Ze zijn niet zozeer bedoeld om als los element in een schuin dak te plaatsen, maar juist om met meerdere raamdelen naast elkaar een prachtig groot glasvlak te creëren. Met Panoraam Solo kunt u 3 tot 7 raamdelen naast elkaar plaatsen en met Panoraam Solo en Duo tailor-made zelfs een onbeperkt aantal raamdelen! Dankzij de unieke, slanke profilering treedt er weinig verstoring op en geniet u van prachtige glasstroken die een maximale hoeveelheid daglicht in uw woning brengen.

Alle zorgen uit handen

Bij Aludakraam nemen we u graag alle zorgen uit handen. U of uw aannemer bestelt bij ons het door u gewenste dakraam en wij produceren, leveren én plaatsen uw dakraam snel en professioneel op een moment dat het u uitkomt. Het enige wat u of uw aannemer hoeft te doen, is te zorgen voor de juiste uitsparing in het dak. Hiervoor leveren wij alle specificaties aan. Na plaatsing leggen wij uw dakpannen weer netjes op hun plaats en kunt u verder met het afwerken van de binnenzijde. En heeft u tijdens het proces technische ondersteuning nodig? Onze helpdesk staat altijd paraat via 040 20 750 70.

Korte lijnen

In de bouw is het belangrijk dat de lijnen kort zijn. Dat voorkomt ruis en dus fouten. Begeleidt u uw eigen bouw, dan communiceren wij rechtstreeks met u. Heeft u een aannemer in de arm genomen, dan is hij ons aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. En heeft u na plaatsing van uw dakraam nog vragen of loopt u ergens tegenaan? Dan kunt rechtstreeks bij ons terecht.

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.