Werkwijze

Het gemak van Aludakraam

De dakramen van Aludakraam worden in eigen huis geproduceerd en door onze eigen, speciaal opgeleide monteurs geplaatst. Hierdoor garanderen wij een snelle, betrouwbare levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooraf leveren wij een duidelijke tekening voor de te maken bouwkundige voorzieningen en de benodigde sparing waarin het dakraam gemonteerd kan worden. Heeft u behoefte aan technische ondersteuning tijdens het proces? Dan staat onze technische helpdesk vanzelfsprekend voor u klaar.

Eén aanspreekpunt

De werkwijze van Aludakraam is simpel. U bestelt, wij produceren, leveren en plaatsen. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is de opening in het dak volgens tekeningen die u door ons aangeleverd krijgt. Wij doen de rest. Aludakraam staat garant voor haar producten. Dat blijkt wel uit de 10 jaar garantie die wij op onze dakramen verstrekken. En mochten er na plaatsing van het dakraam vragen zijn of service gewenst, dan zijn wij rechtstreeks aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Dat voorkomt ruis op de lijn en bespaart alle partijen tijd en geld.

Wij regelen alles

Klant is koning en dus bepaalt u wanneer het dakraam geplaatst wordt. En ook daar hoeft u verder niets voor te regelen. Wij regelen de levering van het dakraam op de bouwplaats, zorgen ervoor dat het raam op het dak komt en het geplaatst wordt. Kortom, lekker efficiënt en eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, mogelijkheden, prijzen of heeft u andere daglichtvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze technische helpdesk of bel met 040 207 5070. Wij helpen u graag vooruit!

HEEL VEEL DAGLICHT

Creëer prachtige glasstroken voor een ongekende hoeveelheid daglicht.

DIRECT LEVERBAAR

Alle dakramen zijn uit voorraad leverbaar.

ZONDER ZORGEN

Aludakraam produceert, levert én plaatst.

IN HEEL NEDERLAND

Betrouwbare levering en plaatsing in heel Nederland.

TRANSPARANT

U doet zaken met 1 partij.

BETROUWBAAR

Aludakraam geeft 10 jaar garantie op al haar ramen.

WIJ ZIJN ER VOOR U

Ondersteuning door onze technische helpdesk voor al uw vragen.

GEEN SORES

U zorgt voor een uitsparing in uw dak. Wij doen de rest.

ZOALS U HET WENST

Plaatsing op tijdstip van uw voorkeur binnen 2 uur.

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.