Werkwijze

De werkwijze van Aludakraam is simpel. Jij bestelt, wij produceren in eigen huis, leveren naar de bouwplaats, transporteren naar het dakvlak en plaatsen met onze eigen monteurs. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen zijn de voorbereidingen en de afwerking. Wij doen de rest.

HET GROOTSTE DAKRAAM

ENERGIEZUINIG MET O.A. TRIPLE GLAS

INCLUSIEF MONTAGE

Het gemak van Aludakraam

Aludakraam biedt schuindakramen aan binnen één totaalconcept. Dat betekent dat wij onze dakramen zelf ontwikkelen, produceren én plaatsen met onze eigen monteurs. Vooraf leveren wij een duidelijke tekening voor de te maken bouwkundige voorzieningen en de benodigde sparing waarin het dakraam gemonteerd kan worden. Het dakraam past dan altijd. Wij plaatsen het dakraam wanneer het jou uitkomt.

Eén aanspreekpunt voor, tijdens en na oplevering

Tijdens het gehele proces blijven wij het enige aanspreekpunt. Begeleid je je eigen bouw, dan communiceren wij rechtstreeks met jou. Heb je een aannemer in de arm genomen, dan is hij ons aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. En heb je voor, tijdens of na plaatsing van het dakraam nog vragen of loop je ergens tegenaan? Dan staan we persoonlijk voor je klaar, snel en duidelijk.

Totaalconcept

Inclusief montage

Plaatsing wanneer het jou uitkomt

Totaalproduct

Geen zorgen

Communicatie met één partij

Vraag kostenloos en geheel vrijblijvend een offerte aan.